Fitness coach Tibor Koppers

  • Home  
  • Fitness coach

Wie ben ik?
Ik ben Tibor Koppers, personal trainer en coach. Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de fitness-, voeding- en supplementenindustrie en doe niets liever dan mijn passie voor voeding en fitness te delen met anderen en vanuit mijn enthousiasme en ervaring te zorgen voor dat beetje extra motivatie. Ik focus me op het behalen van maximale resultaten bij mensen met een druk leven en een minimum aan tijd. Door middel van het perfectioneren van trainingstechniek en het tot in de puntjes verbeteren van de eetgewoontes binnen wat mogelijk is in uw dagelijks leven zorg ik voor de best haalbare resultaten.

  • Oprichter van High End Nutrition Supplements
  • Meervoudig internationaal covermodel
  • Mede-eigenaar en -oprichter van online supplementenvergelijker www.fitforless.nl
  • Wbff pro Muscle model
  • Personal trainer Antwerpen centrum
  • Internationaal gecertificeerd personal trainer
  • Internationale samenwerkingen en sponsorships met toonaangevende voeding en supplementen merken zoals Olimp Sports Nutrition, Technogym en Rich-Meals
tibor6