Testimonials

  • Home  
  • Testimonials

Didier Merckx (32)

Broker

Wat mij enorm triggert in het leven zijn mensen die uitgaan van het principe: “lead by example.” Voor mij de hoofdreden dat Tibor reeds een jaar mijn coach is. Daarnaast beheerst hij alle knowledge over voedingsschema’s op maat. Hij zorgt steeds voor variatie, wat voor iemand als mij die snel verveeld is, zeer belangrijk is.
Naast een rolmodel in de sportwereld is hij ook een echte vriend. Iemand waar je op kan bouwen. Jong maar zeer matuur. Eerlijk en oprecht. Een cocktail van ingrediënten die voor lange termijn relaties zorgt.

Dorien Herssens (28)

Accountmanager/media-adviseur

Ik ben ondertussen op weg naar mijn eerste on stage ervaring met Tibor als coach. Toen ik dacht al heel wat over voeding te weten, bracht mijn nieuwe voedingsschema rust maar vooral structuur in een toch wel niet te onderschatten aanloop naar mijn eerste wedstrijd.
Het is fijn om te weten dat ik steeds kan terugvallen op de kennis van Tibor, ook in de dagen dat het minder gaat, neemt hij dan ook de tijd om te luisteren en samen te zoeken naar oplossingen. Ik heb op dit moment het gevoel dat geen enkel doel onhaalbaar is en laat dat juist de mentaliteit zijn die ik van een coach verlang.

Jens

Ik heb in april besloten om in december mijn eerste wedstrijd mee te doen. Ik heb toen gekozen om Tibor als mijn coach te nemen. Ik heb het me nog geen enkele dag beklaagd. De trainingen zijn zwaar, maar het resultaat is er. Topcoach die weet waarover hij het heeft!